Home / Geen categorie / Feestavond 7 juni

Feestavond 7 juni

Op 7 juni hadden wij weer ons jaarlijkse feestavond. Het was een gezellige avond voor de aanwezigen, velen van hen werden in het zonnetje gezet. Al onze bouwers van de buitenspeelgoedloods kregen een ludiek aandenken van hun inspanning in de vorm van een gereedschapsbakje, met het logo, gevuld met plantjes.

Er zwaaiden die avond ook een aantal mensen af, die zich lang hadden verbonden met de Speel-o-theek. Tevens werden de mensen die deze avond hadden georganiseerd bedankt met hetzelfde kado.

Deze kadootjes kwamen als een complete verrassing, onze bouwer die tevens die avond afzwaaide kreeg een hele container vol met planten! Helaas was hij op de fiets…..

En een gewaardeerd lid van de speelgoedcommissie, die erg van tuinieren houd, kreeg een gieter, maar die kan ze voorlopig nog niet gebruiken, want ook daar zat een plantje in!

Er was die avond veel zorg besteed aan de catering, een aantal medewerkers hadden zelf gekookt. Er was keus uit meerdere stamppotten en (voor wie het aandurfde) ook een chili con carne schotel. Met een heerlijke jachtsaus en verschillende soorten vlees. Als toetje werden we getrakteerd op een lekkere baklava.

Tijdens het eten kregen we de film te zien die was gemaakt van de bouw van de loods.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*